ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας και απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στο εκπτωτικό χωριό. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα.

Φύλαξη αποσκευών

ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να απολαύσετε το shopping σας ακόμα και αν έρχεστε ή πηγαίνετε στο αεροδρόμιο. Επισκεφθείτε το Γραφείο Πληροφοριών για να αφήσετε την αποσκευή σας χωρίς χρέωση.

Φόρτιση κινητών

ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ

Ξεμείνατε από μπαταρία; Μην ανησυχείτε, γιατί στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας δωρεάν. Απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του εκπτωτικού χωριού για να προμηθευτείτε ένα φορητό φορτιστή.

Διάθεση ομπρελών

ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΜΠΡΕΛΩΝ

Για την εξυπηρέτησή σας τις βροχερές ημέρες, μπορείτε να προμηθευτείτε μία ομπρέλα από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και να συνεχίσετε το shopping σας.

Free Wi-Fi

FREE WI-FI

Στο εκπτωτικό χωριό μπορείς να απολαύσεις ελεύθερη χρήση του WiFi από την κινητή σου συσκευή ή το laptop σου. Bρες το Designer Outlet Athens Free WiFi και σέρφαρε στο internet ελεύθερα.

Παιδότοπος

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Παιδότοπος για να διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι.

Free Parking

FREE PARKING

Απολαύστε τις αγορές σας στο εκπτωτικό χωριό χρησιμοποιώντας το δωρεάν εσωτερικό parking μας.

Υπηρεσίες για μωρά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ

Pet Friendly

PET FRIENDLY

ΑμεΑ

ΑΜΕΑ

Πρόσβαση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Πλυντήριο αυτοκινήτων

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Όσο απολαμβάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο Πλυντήριο Αυτοκινήτων στο εσωτερικό parking του εκπτωτικού χωριού (κίτρινος τομέας, κυλιόμενες σκάλες), για επαγγελματικό καθαρισμό με ατμό στο χέρι, μόνο με απιονισμένο νερό χωρίς άλατα.

Ωράριο Λειτουργίας: 
10:00-20:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 
697 439 3738

Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΦΟΡΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η υπηρεσία δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη, λόγω τεχνικής αναβάθμισης.

Gift Vouchers

GIFT VOUCHERS

Με τις δωροεπιταγές του εκπτωτικού χωριού, μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να χαρίσετε και να δώσετε την ευκαιρία στο αγαπημένο σας πρόσωπο να διαλέξει το δώρο που του ταιριάζει από 100+ brands. Επισκεφθείτε το Guest Services Desk του εκπτωτικού χωριού για περισσότερες πληροφορίες.

Όροι χρήσης
Οι δωροεπιταγές είναι των €25.Η δωροεπιταγή δεν εξαργυρώνεται σε χρήματα και δεν μπορεί να κατανεμηθεί σε μικρότερα ποσά ή να σας επιστραφεί μέρος αυτού, σε περίπτωση που οι αγορές σας είναι χαμηλότερης αξίας από το αναγραφόμενο ποσό.Η δωροεπιταγή δεν αντικαθίσταται σε περίπτωση απώλειας

Copyright © 2023 Designer Outlet Athens. All rights reserved. Το Designer Outlet Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB