ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ SIGNATURE STORE

Τα Παιχνιδάδικα Μουστάκας ιδρύθηκαν το 1986 και ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την εμπορία και την κατασκευή παιχνιδιών. Ποιότητα, σεβασμός και υπευθυνότητα είναι τα εφόδια που μας ακολουθούν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι στον χώρο του παιχνιδιού, μέχρι σήμερα.

Τα παιχνίδια μπορεί να αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο αλλά αυτό που μένει πάντα ίδιο είναι τα λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Για αυτό και στόχος μας είναι η επίσκεψη σε ένα παιχνιδάδικο Μουστάκας να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ευχαρίστησης και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς.

Ανακαλύψτε το αγαπημένο σας παιχνίδι μέσα από την τεράστια ποικιλία μας και βρείτε ποιοτικά παιχνίδια που απαντούν στην πιο ζωηρή φαντασία και γεμίζουν τα παιδιά με χαρά!

Άλλωστε το παιχνίδι είναι χαρά…Το παιχνίδι είναι Μουστάκας!

Σας υποδεχόμαστε στο νέο μας κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Designer Outlet Athens για ζήσετε την πιο παιχνιδιάρικη εμπειρία!

 

1ος Όροφος
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Signature Store
Copyright © 2023 Designer Outlet Athens. All rights reserved. Το Designer Outlet Athens και τα καταστήματά του δεν ευθύνονται για τυχόν λάθη και αλλαγές.
Registered Office: BNDB