Mikel Coffee

Όροφος
0

Η Mikel είναι μια Ελληνική εταιρία καφεστίασης η οποία ξεκίνησε από την πόλη της Λάρισας το 2008. Με 14 χρόνια στην αγορά της Ελλάδας και 11 στην παγκόσμια αγορά, αριθμεί σήμερα πάνω από 350 καταστήματα, έχοντας παρουσία στις 5 ηπείρους, κάνοντας γνώριμο το όνομα Mikel σε κάθε γωνιά της γης. Χάρη στην αναγνώριση και αποδοχή του κόσμου, η εταιρεία Mikel αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καφεστίασης. Η ποιότητα, η άρτια εξυπηρέτηση και η αισθητική ενός οικείου και ξεχωριστού χώρου που μπορεί ο επισκέπτης να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του, είναι τα στοιχεία που ξεχώρισε το κοινό και μας προτιμά εδώ και 15 χρόνια.

Στο Mikel Spot εντός του εκπτωτικού χωριού μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία καφέ και ροφημάτων, γλυκά εδέσματα που θα τα συνοδεύσουν, καθώς και αλμυρά snack για ένα διάλειμμα από τα ψώνια σας. Για όσους προτιμούν κάτι πιο δροσιστικό, οι γρανίτες, τα smoothies και τα παγωτά μας είναι η κατάλληλη επιλογή!

Κάθε σας επίσκεψη και μία μοναδική εμπειρία!

www.mikelcoffee.com 

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.