Η εταιρεία

Το εκπτωτικό χωριό

Καλώς ήρθατε στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens!

Μόλις 30’ από το κέντρο της Αθήνας και 15 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος», το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens αποτελεί τον απόλυτο προορισμό shopping & διασκέδασης!

Ανακαλύψτε περισσότερα από 100+ αγαπημένα designer brands έως -70% πιο φθηνά και κάντε ένα διάλειμμα σε ένα από τα 7 καφέ και εστιατόριά μας.

Το Designer Outlet Athens αναπτύχθηκε από τη LAMDA Development. 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Δ: Οικοδομικό Τετράγωνο, Ε71 Σπάτα 190 04
T: +30 210 6630830 / +30 210 6630840
Ε: info@designeroutletathens.gr

Η Εταιρεία

Σχετικά με τη Lamda Development

Η Lamda Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. H εταιρεία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιηθεί με επιτυχία σε αναπτύξεις γραφείων και οικιστικές αναπτύξεις. Στις αναπτύξεις της Lamda Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 157.000 τ.μ., συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο. Η Lamda Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του «Ελληνικού», η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

www.lamdadev.com
www.theellinikon.com.gr

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.