Calvin Klein

Όροφος
1

Η CALVIN KLEIN είναι ένα παγκόσμιο lifestyle brand που εκφράζει τολμηρά, προοδευτικά ιδανικά και μία σαγηνευτική αισθητική. Επιδίωξή του είναι να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που ξυπνούν τις αισθήσεις.

Το χαρτοφυλάκιο του brand περιλαμβάνει τις συλλογές CALVIN KLEIN, CALVIN KLEIN JEANS και CALVIN KLEIN UNDERWEAR.


Η συλλογή CALVIN KLEIN περιλαμβάνει ανδρικό, γυναικείο και παιδικό sportswear (casual ρουχισμό), outerwear, αρώματα, αξεσουάρ, υποδήματα, φορέματα, κοστούμια, τσάντες και αντικείμενα για το σπίτι.

Η συλλογή CALVIN KLEIN JEANS είναι μια casual έκφραση του brand CALVIN KLEIN με ρίζες στο denim. Προσφέρει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά jeanswear καθώς και αξεσουάρ. Τα προϊόντα CALVIN KLEIN JEANS είναι γνωστά για τις μοναδικές τους λεπτομέρειες και τις πρωτοποριακές τους πλύσεις.

Η συλλογή CALVIN KLEIN UNDERWEAR είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα τολμηρά, cutting-edge προϊόντα και τις καμπάνιες μάρκετινγκ ενώ παρέχει συνεχώς καινοτόμα σχέδια με εξαιρετική εφαρμογή και ποιότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα, πιτζάμες και loungewear.

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.