Il Barretto

Όροφος
1

Το Il Barretto είναι ένα παλαιού τύπου Ιταλικό καφέ στο οποίο μπορεί ο καθένας είτε να πάρει τον καφέ μαζί του είτε να καθίσει σε μία από τις θέσεις του, εντός του εκπτωτικού χωριού και να τον πιει απολαμβάνοντας το ατμοσφαιρικό σκηνικό. Η τεράστια ποικιλία Ιταλικού καφέ, τσαγιού και ποτού, συνοδεύεται και από έναν εξίσου ευρύ κατάλογο επιλογής φαγητού που περιλαμβάνει Pizza, Pasta, Panini σαλάτες και επιδόρπια, όλα φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας παραδοσιακών Ιταλικών υλικών.

Στο Il Barretto ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει από μία επίσης μεγάλη γκάμα Ιταλικών κρασιών, αφρώδη κρασιών και cocktails. Κάθε εβδομάδα, ο chef μας δημιουργεί διαφορετικά πιάτα και είναι πάντα πρόθυμος να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία. Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Il Barretto αποτελεί το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας προσφέροντας ολόφρεσκα κρουασάν, κέικ και χυμούς για πρωινό.

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.