Napapijri

Όροφος
0

Υπάρχουν πολλοί τύποι ταξιδιών. Τα σπουδαιότερα, όμως, είναι αυτά που μας βοηθάνε να ανακαλύψουμε το ποιοί είμαστε. Η Napapijri αντλεί την έμπνευση της μέσα από αυτήν την άποψη και μέσα από αυτήν ορίζει την υπόσχεση της –«Έτοιμος για κάθε ταξίδι σου».

Η ίδια δεν αποτελεί εξαίρεση. Ξεκινάει το 1987 στην σκιά της υψηλότερης κορυφής της Ευρώπης, στο Monte Bianco, όπου ένας Ιταλός κατασκευαστής ταξιδιωτικών σάκων, συνδυάζοντας καινοτόμα υλικά με ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ, εισήγαγε μια νέα αισθητική στον outdoor ρουχισμό, αρκετά διαφορετική από τα αμιγώς λειτουργικά προϊόντα που ήταν τότε στην μόδα στις πίστες του σκι.

Σύντομα το logo της Napapijri εμφανιζόταν όχι μόνο στους σάκους, αλλά και στα πιο τεχνικά εξωτερικά ενδύματα και λίγο αργότερα, στα casual ενδύματα της πόλης, αποκτώντας τόση μεγάλη επιτυχία, η οποία εγκαθίδρυσε ένα νέο τρόπο ερμήνευσης της σχέσης μεταξύ του τεχνικού και του casual.

Σήμερα, οι άνθρωποι που επιλέγουν την Napapijri, δείχνουν ότι είναι εμπνευσμένοι από τους εξερευνητές, οι οποίοι αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν μεγάλες επιδιώξεις, χωρίς να ανησυχούν πάρα πολύ για το τι γράφεται στους χάρτες και που αποφασίζουν να μετατρέψουν την ζωή τους σε μοναδικά ταξίδια.  

Η Napapijri διαθέτει “total look” σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.