Μουστάκας Signature Store

Όροφος
1

Τα Παιχνιδάδικα Μουστάκας ιδρύθηκαν το 1986 και ξεκίνησαν ως μια μικρή βιοτεχνία με αντικείμενο την εμπορία και την κατασκευή παιχνιδιών. Ποιότητα, σεβασμός και υπευθυνότητα είναι τα εφόδια που μας ακολουθούν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι στον χώρο του παιχνιδιού, μέχρι σήμερα.

Τα παιχνίδια μπορεί να αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο αλλά αυτό που μένει πάντα ίδιο είναι τα λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Για αυτό και στόχος μας είναι η επίσκεψη σε ένα παιχνιδάδικο Μουστάκας να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ευχαρίστησης και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς.

Ανακαλύψτε το αγαπημένο σας παιχνίδι μέσα από την τεράστια ποικιλία μας και βρείτε ποιοτικά παιχνίδια που απαντούν στην πιο ζωηρή φαντασία και γεμίζουν τα παιδιά με χαρά!

Άλλωστε το παιχνίδι είναι χαρά…Το παιχνίδι είναι Μουστάκας!

Σας υποδεχόμαστε στο νέο μας κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Designer Outlet Athens για ζήσετε την πιο παιχνιδιάρικη εμπειρία!

 

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.