Polo Ralph Lauren

Όροφος
1

Αυθεντική και εμβληματική, η συλλογή Polo Ralph Lauren Men αποτελεί γνήσιο σύμβολο του σύγχρονου κολεγιακού τρόπου ζωής. Συνδυάζοντας την κλασσική ενδυματολογική γραμμή του Ivy League και το διαχρονικό βρετανικό ανδρικό ένδυμα με τα στυλ που κυριαρχούν στα κέντρα των μεγαλουπόλεων και τις κλασσικές αμερικανικές αθλητικές εμφανίσεις, τα αθλητικά και τα κατά παραγγελία ενδύματα Polo αντιπροσωπεύουν μια μοναδική, κομψή, διαχρονική άποψη για τα ανδρικά ρούχα που αρέσει σε κάθε γενιά ανδρών.

Η συλλογή Polo Ralph Lauren Women μεταμορφώνει την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια των γυναικείων ενδυμάτων Ralph Lauren σε μια γκαρνταρόμπα για όλες τις περιστάσεις. Από τις διαχρονικές βασικές ενδυματολογικές επιλογές με τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές πινελιές μέχρι τις σιλουέτες που διαπνέονται από κομψότητα και μοντέρνο στυλ, η συλλογή αυτή διατηρεί στον πυρήνα της μια φινετσάτη, θηλυκή κληρονομιά που διανθίζεται από ισχυρές εποχικές δηλώσεις.

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.