Lee

Όροφος
0

Με την ίδρυσή της το 1889 από τον H.D Lee στην Σαλίνα του Κάνσας, η Lee® είναι ένα αυθεντικό Αμερικανικό denim brand, γεννημένο μέσα από μία αληθινή κληρονομιά ρουχισμού εργασίας. Εκτός του ότι πρωτοπόρησε στην κατασκευή ρουχισμού εργασίας που ήταν κομψότερο από τον μέσο όρο, υψηλής ποιότητος και εξαιρετικής ανθεκτικότητας, η Lee® επίσης, εφηύρε πολλά ενδύματα που παραμένουν ζωντανά και επανερμηνεύονται από πολλούς σήμερα. Τα πρώτα παντελόνια εργασίας που φτιάχτηκαν ποτέ, ολόσωμες φόρμες, jean με φερμουάρ, το μπουφάν loco (για τους εργάτες των σιδηροδρόμων) και τα μοντέρνα denim jacket είναι μόνο μερικά από τα κλασσικά σχέδια που δημιουργήθηκαν από την Lee®.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 126 χρόνων, η Lee® έχει αναδειχθεί ως το σύμβολο των αληθινών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ένα δημοκρατικό brand που παρέχει ενδύματα υψηλής ποιότητας για κάθε ημέρα και για κάθε περίσταση.

Επισκεφθείτε μας στο εκπτωτικό χωριό και ανακαλύψτε jean ενδύματα και αξεσουάρ, σε μία ευρεία επιλογή από υπέροχες εφαρμογές και φινιρίσματα, σε σειρές για άνδρες και γυναίκες. Ανανεώστε το στυλ σας επιλέγοντας τα αγαπημένα σας iconic items και δημιουργήστε το πιο ολοκληρωμένο denim look.

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.