Panaidis Eyewear Boutique

Όροφος
1

Η αλυσίδα καταστημάτων PANAIDIS EYEWEAR BOUTIQUE δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών για περισσότερες από 4 δεκαετίες, διαθέτοντας σήμερα 54 σύγχρονα καταστήματα στα σημαντικότερα εμπορικά και τουριστικά σημεία της Αττικής, σε ελληνικά νησιά, στη Λάρισα και στην Κύπρο.  

Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε όλες τις συλλογές από γυαλιά οράσεως και ηλίου από τα μεγαλύτερα και διασημότερα brands στο χωρο όπως Gucci, Alexander McQueen, Bottega Veneta & Ray Ban για γυναίκες και άντρες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να είναι διαρκώς ενημερωμένοι, Prada για μοναδικό σχεδιασμό όπως και Miu Miu, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Saint Laurent & Tom Ford.

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα PANAIDIS EYEWEAR BOUTIQUE στο εκπτωτικό χωριό και βρείτε γυαλιά ηλίου για την παραλία και την πόλη όπως επίσης και γυαλιά οράσεως με τους πιο ποιοτικούς οφθαλμικούς φακούς.  

Κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του εκπτωτικού χωριού.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Designer Outlet Athens δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Καλώς ήρθατε στο Designer Outlet Athens: συνδεθείτε ή κάντε την εγγραφή σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.